dissabte, 27 d’octubre del 2012

Pastissets de moniato i pastanaga

Com veieu insisteixo amb el moniato...  que n' és de bo i saludable!!!! Aquesta vegada la recepta l'he fet amb una versió de petits pastissets, però també queda molt bé amb la versió de pastís. Quan el feu i el doneu a tastar  la família o els amics us passarà segur com a mi, just quan s'acabi ja tindreu que fer un altre.

Que necessitem per fer aquests pastissets:
135 gr. farina
1 sobre de llevat
100 gr. sucre
55 gr. sucre morè
40 gr. mantega temperatura ambient
2 ous grans
225 gr. puré de moniato (coure 1er el moniato al forn)
110 gr. pastanaga ratllada
Ratlladura d'una taronja
Mitja culleradeta de canyella en pols
Sucre glaç per decorar

Preescalfem el forn a 175º
En un bol gran posem els sucres + mantega: (batre), afegim ous i batre, afegim el puré de moniato i la pastanaga ratllada i tornem a batre, ara afegim la farina juntament amb el llevat + canyella + ratlladura taronja i batre tot. La barreja s'aboca dins d'uns motlles individuals o d'un motlle, i es fica al forn uns 30-35 m. Es deixa refredar i es decora amb sucre glaç per sobre.



1 comentari :

  1. La meva ansiada recepta, per fi!!! Ara perquè tinc pendents tantes coses... però en parell de setmanes ho provo!!!

    Si serveix el meu tast per algú que tingui dubtes he de dir que és deliciós, i no conec a ningú que no li agradi aquesta recepta jeje.

    Gràcies per compartir, bonica!!!

    ResponElimina