dissabte, 10 de novembre del 2012

Coca de carbassa

Els caps de setmana ens agrada molt esmorzar o berenar amb un pastis o coca casolana. Volia utilitzar carbassa i com a casa no tenia, avui dissabte quan he anat al mercat he aprofitat per comprar un bon tros, per fer una deliciosa coca de carbassa, molt lleugera i nutritiva.
Ingredients:
300 gr de polpa de carbassa
200 gr de farina
150 gr de sucre morè
1 got d'oli de gira-sol
3 ous
1 sobre de llevat
1 sobre de preparat de flam (tipus Potax)
Un grapadet de fideus de xocolata

Preparació:
Per obtenir la polpa de carbassa, la hem de bullir amb la pell, fins que estigui toveta, i quant ja estigui, retirem la polpa amb una cullereta.
Preescalfem el forn a 180º
En un bol batrem tots el ingredients = els ous + sucre + preparat de flam + oli + farina amb llevat + polpa carbassa. La massa resultant l'aboquem en un motlle (jo vaig utilitzar un rodo), i per sobre escampem els fideus de xocolata i fiquem al forn uns 40 minuts, passat aquest temps podem punxar amb un escuradents i si surt net es que ja està. Es treu i es deixa refredar. Ara ja podem preparar el café amb llet, te, xocolata....!!!!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada